VISIONIX BRIOT COUTURE ÉS BRIOT ATTITUDE

A Briot Couture/Attitude csiszológépek úgy lettek kialakítva, hogy tökéletesen megfeleljenek minden igénynek. Kiválaszthatja a szükséges opciókat, majd az Ön által alkalmazott használati módnak megfelelően, teljesen egyedivé formálhatja azokat.

Leírás

A Briot Couture/Attitude csiszológépek úgy lettek kialakítva, hogy tökéletesen megfeleljenek minden igénynek. Kiválaszthatja a szükséges opciókat, majd az Ön által alkalmazott használati módnak megfelelően, teljesen egyedivé formálhatja azokat. Használatával kiemelkedő minőségű végeredményt érhetünk el, még a fúrt, nútolt vagy magas bázisgörbületű lencsék esetében is! A gyors centrírozásnak és blokkolásnak köszönhetően a Couture és Attitude előnyei a nagy darabszámmal dolgozó üzletek esetében a leglátványosabbak. Ezek az új csiszoló berendezések könnyedén kezelik meg a legkényesebb feladatokat is, így Ön nagyon sok értékes időt spórolhat meg. A Couture és Attitude csiszológépek tökéletesen alkalmasak minden standard és speciális feladat elvégzésére. Furat felismerés, forma módosítás és forma adatbázis, magas minőségű megmunkálás. A Visionix Briot berendezés használatának Ön könnyen szakértőjévé válhat! A kezdetek is nagyon könnyűek, hiszen a csiszológép testre szabhatóságának köszönhetően az Ön munkamódszereinek megfelelően állítható be. Ennek köszönhetően Ön teljesen ellenőrzése alatt tarthatja a csiszoló berendezést, miközben annak újabb funkcióihoz is hozzáférhet, ha éppen szüksége lesz rajuk. Így az Ön munkája leegyszerűsödik, és Ön teljesen kihasználhatja szakmai tapasztalatát. Optimalizálja berendezését, hogy ez a különleges csiszoló egység nélkülözhetetlen segítőtársává váljon a későbbiekben! Az Attitude csiszolási sebességet optimalizáltuk, így Ön 5 különböző biztonsági csiszolási funkció közül választhat a lencse típusától függően: super hydrofob, hydrofob lencsék, vékonyított lencsék, törékeny lencsék és standard lencsék. 4 csiszolókorongot alakítottunk ki a magas bázisgörbületű lencsék es az olyan új alapanyagok csiszolásához, mint például a Trivex™. Az Attitude kiszélesíti a lencsecsiszolás lehetőségeit, miközben optimalizálja az Ön idejét. Használatával még a legbonyolultabb feladatok sem jelenthetnek problémát: fúrt vagy magas bázisgörbületű lencsék csiszolását is lehetővé teszi. Egy teljesen új tervezési eljárás lehetővé teszi, hogy a fúró egység 0ş es 30ş között bármilyen szögben dolgozhasson, 0,1 mm pontossággal.
A végeredmény: a lencse tökéletesen illeszkedik a keretbe. Ennek köszönhetően Ön olyan munkákat is elvégezhet, amelyekre korábban nem volt lehetősége, s mindezt alacsonyabb költséggel es magasabb minőség mellett teheti meg. Az Attitude centrírozó egység teljesen automata, integrált dioptriamérővel, lencsefelismerő, Gravitech® lencse szkennelés funkcióval rendelkezik. A továbbfejlesztett háromdimenziós keretletapogatás rendszer segítségével legextrémebb formákkal is megbirkózik. A fúrt keretek demó lencséit felismerő technológia nagyban meggyorsítja a furatok pozicionálását.
Briot Couture és Attitude jellemzők
• Lézer gravírolvasó
• Hullámfronttechnológia
• Teljes lencse feltérképezés
• Korlátlan formamódosítás
• Extrém bázisgörbületű keretek letapogatása
és lencsék megmunkálása
• Továbbfejlesztett furatelhelyezés
• Új táblagép rendszerű könnyed vezérlés
• Smart Design Technology 2.0
• Kizárólag Briot Couture jellemzők
• Lencseelfordulást ellenőrző modul,
• Teljes keretletapogatás és ennek 3D-s megjelenítése
a kijelzőn
• extrém magas bázisgörbületű keretek szkennelése

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba az űrlap kitöltésével vagy az alábbi elérhetőségek egyikén!

Elérhetőségeink

Social Media