TOPCON TRK-2P

A Topcon TRK-2P kombinálja egy automata refraktométer, egy keratométer, egy érintésmentes tonométer és egy pachymeter képességeit egyetlen eszközben.

Leírás

A Topcon TRK-2P kombinálja egy automata refraktométer, egy keratométer, egy érintésmentes tonométer és egy pachymeter képességeit egyetlen eszközben. Ez lehetővé teszi, hogy a készülék egy átlagos műszerhez képest négyszer annyi információt biztosítson a felhasználónak, miközben negyed annyi helyet foglal, ráadásul az eszközök teljes árának töredékéért. A TRK-2P szükségtelenné teszi a páciens helyváltoztatását, ezáltal időt takarítva meg Önnek. Minden mérés teljesen automatikus, beleértve az automatikus beállítást, fotózást, a jobb-, és a baloldali szem, és a funkciók közti váltást.
Akkurátus fénytörőmérések a Topcon exkluzív Rotary Prism Technológiájával™, ezáltal a TRK-2P-t egyedülálló megbízhatóság jellemzi. Az innovatív optikai dizájn, mely a TRK-2P sajátja, lehetővé teszi a pontos méréseket a 2 mm átmérőnél kisebb pupillák esetében is.
A kezelő kényelmét szolgálja, hogy csupán egyetlen gombnyomással a TRK-2P automatikusan méri mindkét szemet, ezzel értékes információkat gyűjtve, gyorsan és pontosan. A manuális beállítás mód bármikor hasznos lehet, amikor a kezelő az automatikus folyamat felülírását látja szükségesnek, így Ön teljes szabadságot kap a készülék kezelésekor.
A finomabb levegőlöketekkel végzett szemnyomásmérés javítja a páciens komfortérzetét. Az új, fejlett szoftver irányítja a kilövellt levegő mennyiségét, pontosan kiszámítva az egyes szemre szükséges nyomásintenzitást.
A TRK-2P megbízható adatokkal szolgál az intraokuláris nyomásról. Tanulmányok bizonyítják, hogy a szaruhártya vastagsága közvetlenül befolyásolja az IOP méréseket. A pachyméter funkció segíti a szakorvost az IOP vonatkozású adatok kiértékelésében.
Az intelligens érintésmentes biztonsági mód segít megelőzni, hogy a műszer hozzáérjen a páciens szeméhez a mérések során. A műszer automatikusan kiszámítja a távolságot a szem és a készülék között a biztonságos TONO/PACHY mérésekhez.
Az új, 8,5 hüvelyk méretű színes LCD érintőkijelző komoly előrelépést jelent, ami megkönnyíti, hogy egyszerre jelenjenek meg a mindkét szemre vonatkozó adatok, és a menüpontokat nagy, színes karakterekkel jelöli.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba az űrlap kitöltésével vagy az alábbi elérhetőségek egyikén!

Elérhetőségeink

Social Media