TOPCON TRC-NW8

A TRC-NW8 egy fejlettebb funduskamera a Topcon azon termékei között, amelyek használata nem igényel pupillatágítást.

Leírás

A TRC-NW8 egy fejlettebb funduskamera a Topcon azon termékei között, amelyek használata nem igényel pupillatágítást.
A Topcon TRC NW-8-hoz több típusú digitális fényképezőgépet csatlakoztathatunk, mint például a 12 megapixeles Nikon D-90 digitális kamerát. Az eszköz 45°-os látószögének segítségével, jól látható a fovea és a makula. Ennek köszönhetően jó minőségű, nagyfelbontású felvételek készíthetők. 9 fixációs pont lehetővé teszi 9 kép készítését, amely az IMAGEnet I-base-zel kombinálva teljes képet ad a retináról (ehhez az opcionális IMAGEnet I-base auto-mozaik program szükséges). Standard kiegészítő a sztereófényképezés és a vörös fényszűrő. A készülékkel nagy felbontású fluorescein és térhatású felvételek is készíthetők.
Az irányításról elsősorban joystick, valamint minimális gombhasználat gondoskodik. Az autó-fókusz, és az automata képkészítés funkciók éles, részletes felvételeket biztosítanak, és csupán egy mozdulat váltani a színes és vörösfénymentes képkészítés között. A beépített rögzítés széles, 85°-os lefedettséget tesz lehetővé.
Az alacsony vakuintenzitás lehetővé teszi, hogy az orvos egyszerre több felvételt készítsen. Minimum 3.3 mm pupilla szélesség szükséges.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba az űrlap kitöltésével vagy az alábbi elérhetőségek egyikén!

Elérhetőségeink

Social Media