TOPCON MYAH MULTIFUNKCIÓS MYOPIA ÉS SZÁRAZ SZEM MENEDZSMENT KÉSZÜLÉK

A TOPCON MYAH minden korszerű technológiával ellátott berendezés, ami a myopia menedzsmenthez szükséges: optikai biometria, cornea topográfia és pupillometria. Mindezen felül a MYAH egy all-in-one készülék, amely a szárazszem menedzsmenthez szükséges diagnosztikai funkciókkat is rendelkezik.

Leírás

Főbb jellemzők

  • Cornea topográfia, amely magába foglalja a keratoconus szűrést és pupillometriát
  • Tengelyhossz mérés
  • Progresszió követés a kezelés hatékonyságának ellenőrzéséhez
  • Száraz szem diagnosztikai eszközök
  • Myopia progresszió monitorozása, tengelyhosszra vonatkozó mérési eredmények összehasonlítása növekedési görbék segítségével

További funkciók:

Dinamikus pupillometria

Egyértelmű információkat ad a reakcióidőről és a pupilla méretéről, ami hasznos lehet az alacsony dózisú atropin-megfelelőség ellenőrzéséhez vagy az atropin dózisának titrálásához.

Kontaktlencse illesztés

A MYAH segít a kontaktlencse illesztésében, ezáltal csökkentve a kipróbálandó lencsék számát:Tartalmazza a hagyományos RGP és Ortho-K lencsék adatbázisát.

 

Száraz szem vizsgálati eszközök

Non-invazív eljárással könnyfilm felszakadási idő mérése, meibom mirigy képalktás veszteségelemzési területtel, könny meniscus magasságelemzést, pislogáselemzés, valódi fluoreszcein képalkotás és videófelvétel, valamint a pislogások között a cornea felszínén lévő aberrációk videós elemzése.

 

Cornea topográfia

A MYAH további eszközöket kínál az elülső szaruhártya elemzésére, beleértve a topográfiai térképeket, 3D térképeket, összehasonlító térképeket, magasságtérképeket, Zernike elemzést és keratoconus szűrést.           Cornea aberráció összesítésA Zernike-tágulási együtthatót annak meghatározására használják, hogy mely tényezők dominálnak a szaruhártya aberrációs szerkezetében és milyen mértékben.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba az űrlap kitöltésével vagy az alábbi elérhetőségek egyikén!

Elérhetőségeink

Social Media