TOPCON KR-1

A TOPCON cég, mint az automatikus kerato-refraktométerek egyik vezető gyártója most a kiválóan kezelhető és többfunkciós KR-1 készüléket mutatja be.

Leírás

A TOPCON cég, mint az automatikus kerato-refraktométerek egyik vezető gyártója most a kiválóan kezelhető és többfunkciós KR-1 készüléket mutatja be. A gyártó a KR-1 készüléket dönthető színes érintőképernyővel látta el, az adatok megjelenítése és a könnyű kezelhetőség érdekében. A flexibilis vezérlőpanel lehetővé teszi, a készülék legextrémebb elhelyezését a rendelőn belül. Forradalmi újítás, hogy akár ugyanazon az oldalon is tartózkodhat a szemész és a páciens a vizsgálat alatt. A vezérlőegységet bármilyen irányban elfordíthatjuk, ezáltal helyet takaríthatunk meg a rendelőben.
A KR-1 készülék refraktometer-keratometer, refraktométer, keratométer, perifériás keratométer, kontaktlencse bázisgörbület mérés funkcióval rendelkezik, továbbá retroilluminációs vizsgálattal cataracta szűrésre illetve a törőközegek állapotának megítélésére alkalmas. Az egyedi rotációs prizmával történő mérés nagyban növeli a mérési pontosságot. A 3D-s automatikus mérés egyszerű működtetést biztosít még azoknál a pácienseknél is, akik nehezen tudják stabilan tartani a fejüket. A mérés teljesen automatikusan történik, az első mérés elvégzése után a készülék automatikusan átáll a másik szemre.
Egyetlen gombnyomással és rendkívüli sebességgel nyomtatja ki a mért adatokat pusztán néhány másodpercet igénybe véve. Akár három különböző mérés és ezek átlagolt értékei válnak így nyomtathatóvá. A nyomtató automatikus papírvágóval rendelkezik.
A KR-1 a korszerű optikai technológia összes előnyét hasznosítva lehetővé teszi, hogy még akkor is pontos mérési eredményeket kapjon, ha a pupilla átmérője csak 2,0 mm, így a mérés még az idősebb páciensek esetében is egyszerűen elvégezhető.
A KR-1 típus tulajdonsága, hogy a készülékhez külön tartozékként rendelhető kábel és szoftver segítségével számítógéphez csatlakoztatható és a mérési adatok ezen megjeleníthetők, tárolhatók és színes nyomtató segítségével kinyomtathatók. A készülék Topcon CV-5000 foropterhez is csatlakoztatható, amin a mért adatok azonnal beállításra kerülnek. A cornea, az írisz és a pupilla átmérőjét is megmérheti a monitoron. Ennek segítségével kényelmesen kitudja választani a beteg számára a megfelelő kontaktlencsét. A készülék 1 mm-től 14 mm-ig kalibrált.
• Forgatható LCD vezérlőpanel
• Teljes 3D szemkövetés
• Egyedi forgóprizmás technológia
• Kiemelkedő pontosság
• Könnyű kezelhetőség
• Modern kivitelezés
• Kiváló helykihasználás
• Nyomtató automatikus papírvágással

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba az űrlap kitöltésével vagy az alábbi elérhetőségek egyikén!

Elérhetőségeink

Social Media