TOPCON 3D OCT-1 MAESTRO

A Topcon 3D OCT-1 Maestro színes, nagy felbontású, valamint OCT képeket készít a szemfenékről a retina megfelelő pontját megvilágítva.

Leírás

A Topcon 3D OCT-1 Maestro színes, nagy felbontású, valamint OCT képeket készít a szemfenékről a retina megfelelő pontját megvilágítva. Ugyanazon pontokról készített sorozatfelvétel készítése lehetővé teszi a retina patofiziológiájának könnyebb megértését, ami érdemben hozzájárulhat minden szemész szakorvos munkájához.
Ezen felvételek élethűen, pontosan, és tisztán mutatják az üvegtest és a retina szerkezetét. A 3D OCT-1 Maestro -rel különböző műveletek végezhetők, mint a rétegekre bontás, a darabolás, vagy a mozgatás. A kijelölés eszközzel pedig a legkisebb részlet is kijelölhető, mind a 2D és 3D OCT, mind a szemfenékről készült felvételen.
Topcon 3D OCT-1 Maestro-be integrált funduskamara, a szem szerkezetét a lehető legrészletesebben mutatja be, a kisebb hemangiómától kezdve a kiterjedt retina bevérzésig.
A kijelölés, az állapotváltozást analizáló modul és a kiterjedt adatbázis összehasonlítás, valamint a cup- disk arány, és a topográf egyaránt megjeleníthető és analizálható a könnyedén kezelhető érintőképernyőn. Az állapotváltozást követő software segítségével a kezelés hatékonysága is kiválóan nyomon követhető.
A különböző elemző funkciók alkalmazhatók a színes, valamint 3D OCT felvételeket készítő technikákkal, amelyek segítenek a cornea különböző rendellenességeinek kezelésében. Távolság, szög, terület, corneagörbület egészíti még ki az eszköz funkcióit, hogy az egy teljesértékű, pontos, és hosszú távon megbízható készülék lehessen és bármilyen praxisban megállja a helyét.
•Nagy felbontású felvétel a szemfenékről
•Nagy felbontású B-scan felvétel
•Könnyen kezelhető érintőképernyő
•Adatbázis
•Glaucoma modul
• Auto fókusz, automata felvételkészítés
•Hálózati támogatás
• IMAGEnet I-base

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba az űrlap kitöltésével vagy az alábbi elérhetőségek egyikén!

Elérhetőségeink

Social Media