TOPCON CC-100XP

A Topcon CC-100XP a cég legújabb LCD szemvizsgáló táblája.

Leírás

A Topcon CC-100XP a cég legújabb LCD szemvizsgáló táblája. Minden lényeges látásélesség, binokuláris, színlátás és kontraszt érzékenységi teszt elvégzésére lehetőséget teremt. A készülék egyedisége a térbeli frekvencia kontraszt érzékenység tesztnek köszönhető, amely kvalitatív és kvantitatív eredményeket közöl a páciens kontraszt látásélességéről a műszer kezelőjének a kitűnő minőségű, nagyfelbontású, nagy fényerősségű, magas kontrasztos, 22”-es LCD kijelzőn keresztül.
Binokuláris teszt elvégzésekor a képek elválaszthatók, amely egy különleges polarizációs technikának köszönhető. Ez a technika 100%-os kép ploarizácóit tesz lehetővé, „szellemkép” megjelenése nélkül, így Ön pontos képet kap pácienséről. A tábla működtethető a Topcon CV-5000 automata phoropterrel, távirányítóval vagy számítógépes vezérléssel.
A fényforrást a Maddox fehér LED biztosítja, az adatok mobilitásáról pedig a beépített Wi-Fi és az USB csatlakozó gondoskodik. A térbeli frekvencia kontraszt érzékenységgel, valamint a Haase féle MKH teszttel kiegészülve a műszer egy igazán értékes eszköze lehet bármely praxisnak.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba az űrlap kitöltésével vagy az alábbi elérhetőségek egyikén!

Elérhetőségeink

Social Media