POTEC PRK-8000

A PRK-8000 refrakto-keratométer képes nagy terjedelmű dioptriamérésre (-25D és +22D között) és a cornea görbületi sugarának mérésére (5 és 12 mm között).

Leírás

A PRK-8000 refrakto-keratométer képes nagy terjedelmű dioptriamérésre (-25D és +22D között) és a cornea görbületi sugarának mérésére (5 és 12 mm között). A könnyű beállításoknak köszönhetően, refrakciós és keratometriás mérések sorozatosan végezhetőek, és az eredmények azonnal megjeleníthetőek, valamint ellenőrizhetőek is. A perifériális cornea görbület mérésének lehetősége megkönnyíti az irreguláris asztigmia vizsgálatát.
A kimerevítés funkció használatával egyszerűen mérhető a pupilla, a cornea és a páciens által viselt kemény kontaktlencse átmérője. A képernyő érintésével és az ábra ujjal való mozgatásával a mérési eredmény pontosan megadható. A vizsgálat gyorsan kivitelezhető a képernyőn található gombok vagy ikonok érintésével. A PRK-8000 gyors és pontos mérést tesz lehetővé ergonomikus kivitelezésének és hatékony funkcióinak köszönhetően.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba az űrlap kitöltésével vagy az alábbi elérhetőségek egyikén!

Elérhetőségeink

Social Media