KEELER PSL kézi réslámpa

A kiváló optika, a sokoldalúság és a hordozhatóság jellemzi leginkább a Keeler PSL Classic-t. A Keeler a gyártási folyamatban külön fontosnak tartotta, hogy az eszköz kibírja a szemészeti munka mindennapjai során felmerülő megpróbáltatásokat. A PSL könnyű, tartós, és masszív készülék, az olyan egyedülálló tulajdonságai pedig, mint a fixált célterület, vagy az egy milliméteres fény-javítás új mércét állít fel a hordozható réslámpák piacán.

Leírás

A kiváló optika, a sokoldalúság és a hordozhatóság jellemzi leginkább a Keeler PSL Classic-t. A Keeler a gyártási folyamatban külön fontosnak tartotta, hogy az eszköz kibírja a szemészeti munka mindennapjai során felmerülő megpróbáltatásokat. A PSL könnyű, tartós, és masszív készülék, az olyan egyedülálló tulajdonságai pedig, mint a fixált célterület, vagy az egy milliméteres fény-javítás új mércét állít fel a hordozható réslámpák piacán. „A réslámpák remekek” – Mr. Manoj Parelukar, a birmigham-i gyermekkórház szemészetének konzulense.
„Ez egy igazán hasznos eszköz, amit nyugodt szívvel fogok ajánlani mind háziorvosi, mind gyermekgyógyászati, mind klinikai használatra” – Bill Harvey, Optician Journal 2010. július. A körültekintően megmunkált alumínium váz, a fejlett, 10x-es és 16x-os nagyítású optika, valamint a nullától a maximum értékig fokozatmentesen szabályozható megvilágítás egy kiemelkedően hasznos műszerré teszik a Keeler PSL kézi réslámpát, ami sikeresen ötvözi a „nagy” réslámpák előnyeit a hordozhatóságból adódó kényelemmel.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba az űrlap kitöltésével vagy az alábbi elérhetőségek egyikén!

Elérhetőségeink

Social Media