TOPCON CT-800/800A Non-contact tonométer

A Topcon bemutatja a CT-800 és a 3D szemkövetés funkcióval rendelkező CT-800A készüléket. Mindkét készülék típust jellemzi a finom és preciz működés, gyors mérési idő és a 8,5”-os érintőkijelző.

Leírás

A Topcon bemutatja a CT-800 és a 3D szemkövetés funkcióval rendelkező CT-800A készüléket. Mindkét készülék típust jellemzi a finom és preciz működés, gyors mérési idő és a 8,5”-os érintőkijelző. Pontos, megbízható komputeres non-contact tonométer automata mérésindítással. A készülék egy 8,5 inches érintő kijelzővel rendelkezik, amelyről irányíthatók a főbb funkciók. Ez a modell a korábbi sorozatnál még finomabb léglökést alkalmaz, így a lehető legkisebb stresszt okozza a páciens számára. A szaruhártya-vastagság megadásával a készülék kiszámítja a pontos, korrigált szemnyomásértéket is. IOL módban megmérhetjük az intraokuláris lencsével rendelkező pácienseket.
A hőnyomtató papírcseréje rendkívül egyszerűen elvégezhető, és nyomtatás után az automata papírvágó tovább a egyszerűsíti a műszerrel történő munkát.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba az űrlap kitöltésével vagy az alábbi elérhetőségek egyikén!

Elérhetőségeink

Social Media