CANTON KÉZICSISZOLÓK ( CT 5205, CT 5203)

A Canton CT 5205-öt az egyedi kivitelezésen túl a kiváló vízadagolás és az azt praktikus módon levezető rendszer teszi jellegzetessé. A Canton CT 5203-at a gyártó vállalat automatikusan működő biztonsági kapcsolóval látta el, ezzel elektromos energiát megtakarítva az üzemeltető számára.

Leírás

CT 5205
A Canton CT 5205-öt az egyedi kivitelezésen túl a kiváló vízadagolás és az azt praktikus módon levezető rendszer teszi jellegzetessé. A készülék kezelőjének kényelme érdekében a rotációs irány szabadon állítható. A körültekintő tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően a műszer remek csiszoló tulajdonságokkal bír, aminek eredményeként a kész lencsék simák és kiváló minőségűek lesznek, ezzel biztosítva az ügyfél teljes elégedettségét.

CT 5203
A Canton CT 5203-at a gyártó vállalat automatikusan működő biztonsági kapcsolóval látta el, ezzel elektromos energiát megtakarítva az üzemeltető számára. A szükséges vízmennyiség hozzáadásáról ugyancsak automatikus rendszer gondoskodik a kényelmes munkavégzés érdekében. A 45*33*31 cm-es készülék gyémántfejes csiszolója hosszú távú, megbízható működést biztosítja. A készülék súlya 15 kg, az energiaszükséglete pedig 110V 60HZ / 220V 50HZ AC 20W.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba az űrlap kitöltésével vagy az alábbi elérhetőségek egyikén!

Elérhetőségeink

Social Media