CANON CX-1

A Canon CX-1 digitális funduskamera egy kompakt hibrid készülék amely ötvözi a non-mydriatikus, pupillatágítást nem igénylő és mydriatikus üzemmódokkat.

Leírás

A Canon CX-1 digitális funduskamera egy kompakt hibrid készülék amely ötvözi a non-mydriatikus, pupillatágítást nem igénylő és mydriatikus üzemmódokkat. A két üzemmód között egy gombnyomással tudunk átváltani. Pupillatágításos módban az optikai kereső használható megfigyelésre, míg pupillatágítás nélküli módban a speciális digitális kamerán lévő kijelző használható megfigyelésre. A fundus autofluorescencia fényképezés szintén elérhető funkció, amely használható a pupillatágításos és a pupillatágítás nélküli üzemmódokban is.
A CX-1 tartalmaz egy speciális digitális kamerát, ami alkalmazza az EOS technológiát, mint szabványos kiegészítőt.
Ez lehetővé teszi a CX-1-nek a Canon technológia maximális kihasználását, hogy nagy felbontású, magas minőségű diagnosztikai képeket készítsen.
A kompakt kialakítás megkönnyíti a páciensekkel való együttműködést és biztosítja az egyszerű használatot. A fejegység karral történő függőleges mozgathatósága és a motorizált álltámasz nagyban elősegíti a pontos beállítást. A CX-1 minimum 5.1 mm átmérőn keresztül képes képet készíteni pupillatágításos üzemmódban, 50°-os betekintési szöggel. Minimum 4.3mm átmérővel rendelkező nem tágított pupilláról pupillatágítás nélküli üzemmódban, 45° os betekintési szöggel készíthetünk képet. A CX-1 rendelkezik kis pupilla üzemmóddal is azoknak a pácienseknek a részére, akiknek a pupilláját nehéz tágítani. Ezt a funkciót használva, képes fényképet készíteni minimum 4.3 mm átmérővel rendelkező tágított pupillán és minimum 3.8mm átmérővel rendelkező nem tágított pupillán keresztül.
A képalkotó vezérlő szoftver segítségével készített képek böngészhetőek, feldolgozhatóak, tárolhatóak, kiküldhetőek a DICOM tároló szerverre, exportálhatóak DICOM fájlokként és kinyomtathatóak. A bevilágítási rendszer filterei, a villanás intenzitásának beállításai, és a digitális kamera automatikusan optimalizálásra kerül mindegyik fényképezési üzemmódhoz -színes, vörös színtől mentes, kobalt, fluorescein angiográfia, fundus autofluorescencia.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba az űrlap kitöltésével vagy az alábbi elérhetőségek egyikén!

Elérhetőségeink

Social Media