CANON CR-2

A Canon CR-2 digitális funduskamera egy rendkívül kompakt non-mydriatikus, pupillatágítást nem igénylő készülék, amely 45 fokos látószöggel rendelkezik.

Leírás

A Canon CR-2 digitális funduskamera egy rendkívül kompakt non-mydriatikus, pupillatágítást nem igénylő készülék, amely 45 fokos látószöggel rendelkezik. Külön erre a célra kifejlesztett Canon EOS technológiát birtokló digitális fényképezőgéppel rendelkezik. Szemészeti képalkotó rendszere speciálisan lett kidolgozva. Többek között jellemzi a digitális vörös-mentes és kobalt kék képfelvételi eljárás. A villanófény forrása fehér LED, amely sokkal kellemesebb fényt bocsát ki mint a hagyományos technológia. A digitális fényképezőgép felbontása 15,1 megapixel.
A Canon CR-2 segítségével nagyfelbontású képeket készíthetünk pupillatágítás nélkül, akár 3,3mm-es pupilla átmérőn keresztül is. Az alacsony fényintenzitású sztereófényképezés ötvöződik az érzékeny CCD szenzorral, EOS technológiával, és így kiváló minőségű képek készülnek. Az eljárás a páciensek komfortérzetét is nagyban elősegíti. Az a képesség, hogy mindkét szemről gyors sorozatfelvételeket készíthetünk, nagyban meggyorsítja a vizsgálatot. A villanás intenzitása teljesen automatikusan kerül beállításra, tehát a rossz beállítások miatt meghiúsult képalkotás már a múlté. Egy kompenzációs lencse segítségével az anterior szegmens fényképezése is lehetővé vált. A képalkotó vezérlő szoftver segítségével készített képek böngészhetőek, feldolgozhatóak, tárolhatóak, kiküldhetőek a DICOM tároló szerverre, exportálhatóak DICOM fájlokként és kinyomtathatóak.
A multifunkcionális joystick a megbízható működtetést tesz lehetővé. A könnyen használható vezérlőpanel könnyű átállást biztosít a beállítás és a vizsgálati mód között. A fókusz egyszerűen beállítható, ami szintén nagyban elősegíti a jó minőségű felvétel elkészítését. A háttér megvilágítással rendelkező vezérlőpanel kifejezetten előnyös a sötét vizsgálati szobában. A készülék kis és kompakt kialakítása a hordozhatóságot segíti elő.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba az űrlap kitöltésével vagy az alábbi elérhetőségek egyikén!

Elérhetőségeink

Social Media